Julestemning

Selvom jeg juler til den store guldmedalje på min juleblog, skal der da også lige jules en lille smule herinde......


 
 

 

 
19 kommentarer:

 1. Jeg bøjer mig i støvet og syntes det er nogle rigtig hyggelige og fine julebilleder du har lagt ud.

  Rigtig god jul til dig og dine, og jeg glæder mig til at handle hos dig igen i det nye haveår.

  Havehilsner fra fruen-der-glæder-sig-lidt-til-normale-tilstande-men-ikke-siger-det-til-nogen ;o)

  SvarSlet
 2. Hej Marlene
  Tak for juleriet, det er rigtig flot. Det er lige før fru Friis og jeg bliver omvendt med julen. Sådan lyder det i hvert fald på kommentaren :o)
  Jeg kan vældig godt lide din krans af blød ene og efeu. Den er meget smuk. Det er nogle ordentlige amaryllis løg du har, de må kunne give en masse blomster. Håber vi får dem at se, når de blomstrer.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Kære,

  Fru Friis, jeg forstår godt, hvad du mener. Da jeg boede i Århus, var jeg træt af julen allerede først i december. Men nu bor jeg ude på bøøøøh landet, hvor jeg ikke bliver påvirket af reklamer, lys, skrigende unger osv., så jeg kan dyrke min helt egen stille og "gamle" jul ;-)

  Lisbeth, tak ;-) Mit julepynt - både inde og ude - er meget naturlig, og indendørs skal det helst være gammelt. Hvis I har lyst til at kigge forbi julebloggen, så finder I ikke skrigende julepynt og "masen på" med juleting og juleopskrifter.. Jo, de er der, men det hele foregår i et hyggeligt og roligt tempo ;-)

  Lige præcist amaryllis løgene er ikke mine egne - billedet er taget ved Gelskov Gods, men de passer så godt ind i min egen stil.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 4. Selvfølgelig skal der også jules hér - hvis vi ikke skulle jule nu, hvornår skulle vi dog så gøre det :-) :-)

  SvarSlet
 5. Hej. Det ser dejligt julet ud!

  SvarSlet
 6. Kære Sussi og Birgitte,

  tak skal I have :-) Og ja, Sussi, det kan der være noget om ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 7. Kære Julefe,

  Hvor ser det smukt, rustikt og nostalgisk ud på den STILLE måde, som jeg også holder så meget af. Jeg synes heller ikke julen må "larme" for meget.

  Dejligt at kigge med hos een, der har en meget personlig og original stil når det gælder juleudsmykning.

  Ved du hvad, der ville klæde din nostalgiske stil rigtig rigtig godt? Det ville en smuk skåleopsats med frosted frugter, som de brugte meget i England før i tiden:o) Jeg plejer selv at lave sådan et arrangement, men har forsøgt at skrue lidt ned for mit eget juleambitionsniveau iår, så det var een af de ting, der ikke blev gjort. Du pensler bare pigoner, blå drueklaser, pærer og andre smukke frugter med æggehvide og drysser dem med sukker og/eller flormelis. Voila.... så har du den dejligste julede rimfrost på dine frugter.

  SUK, jeg elsker kvæder. Kan ikke se om dine er æble- eller pærekvæder, men jeg synes simpelthen det er nogle af de smukkeste frugter, naturen har fundet på. Og så dufter de himmelsk. Har selv et lille pærekvædetræ, som jeg håber at komme til at kunne plukke masser af skønne kvæder på engang. For slet ikke at tale om træets blomster om foråret..........suuuuuuuuk!

  Vil slutte med at ønske dig og alle dine kære en rigtig dejlig, gammel jul samt et lyst, lykkeligt og blomsterrigt 2012.

  Mange forjulshilsner fra Grantanten i det høje nord

  SvarSlet
 8. Kære Tante Grøn,

  tak for din dejlige hilsen :-)

  Tak for tippet med de frosted frugter :-) Jeg har dog lavet dem flere gange, men det er nogle år siden efterhånden. Jeg kan vist ikke have mere julepynt stående ;-))

  Jeg er simpelthen også så begejstret for kvæder - dette er æblekvæder - og de dufter så skønt. Ja netop blomsterne er så eventyrligt smukke og helt anderledes.

  Også rigtig glædelig jul og et rigtigt godt og lykkebringende nytår til dig og din familie - hils John :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 9. Kære Marlene, imellem alt det dæmpede og dejlige du viser til jul, skimter jeg blød ene. Jeg husker ikke, om du har din egen, men det er i hvert fald en plante, der er rigtig god at have i haven til at klippe af til jul.
  Kh Birgitte

  SvarSlet
 10. Hej Marlene.

  Svært ikke at komme i julestemning, når man ser disse skønne billeder, der oser af julehygge :0)

  Glædelig Jul-hilsner fra Mette

  SvarSlet
 11. Kære,

  Birgitte, ja, jeg har brugt meget blød ene, som jeg dog har købt - en stor sæk fra GASA, hvor jeg dog solgte det meste videre til Iben (Frk. Iberis), for der var aaaalt for meget til mig. Jeg har dog plantet 4 buske i haven, så jeg håber, at de vokser hurtigt, så jeg kan få noget afklip til de kommende jul.

  Mette, tak skal du have :-)

  Rigtig glædelig jul til jer alle.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 12. Julebilleder kan vi ikke få for meget af.... især ikke nu, hvor vi er så gamle, at julestemningen ikke lige indfinder sig d. 1. december.
  Jeg kan helt dufte kvæderne. Forleden fandt jeg en kvæde på et fortøv, som jeg snuppede med hjem. Den går jeg og dufter til, når jeg kommer forbi :)
  Glædelig jul Marlene.

  SvarSlet
 13. Kære Frøskuffen,

  hvor heldigt med kvæden! Kan godt forstå, du tog den med hjem. Det er virkelig en vidunderlig frugt.

  Rigtig glædelig jul :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 14. Hvor er det hyggeligt det hele :-)
  Min engelske veninde lovpriser også sine kvæder, og nu er jeg altså blevet nysgerrig, for jeg tror aldrig jeg har duftet til en. Jeg har jo noget med dufte i haven, så det må jeg have undersøgt nærmere, til næste år :-D
  Jeg har jo desværre ikke haft så meget tid til at blogge og kommentere i denne måned. Men dit julepynt er altså så hyggeligt :-) Lige min stil.
  Og jo, du har ret i at meget af mit pynt også er gammelt og eftersøgt idag. Jeg passer også godt på det, kan du tro, fordi jeg jo er vokset op med det også.
  Jeg har det skønneste nisselandskab fra 50'erne. Fra da mine storebrødre var små. Jeg har ikke haft det oppe de sidste par år, fordi jeg ikke har haft plads, og jeg har været lidt bange for at min nisse-dræbende hund skulle få fat i det. Men måske til næste år :-)
  Kan du nu have en rigtig god og hyggelig jul, Marlene :-)

  SvarSlet
 15. Hej Marlene. De hjerte-lysestager er utroligt søde. Du og din familie ønskes en rigtig god jul og et godt og lykkebringende nyt(have)år.

  SvarSlet
 16. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Skønne billeder og især ser kvæderne fantastiske ud. Man kan næsten dufte dem...
  Du ønskes en rigtig glædelig jul. Nu kan vi glædes over at dagene langsomt bliver længere.
  Gitte

  SvarSlet
 17. Kære,

  Hanne, jeg er virkelig glad for mine kvæder - jeg har to ret store buske, som jeg har fået af en ældre dame (små rodstiklinge), og for et par år siden købte jeg også en pærekvæde, der dog ikke har båret frugt endnu.

  Kan godt forstå, du passer på dit gamle julepynt. Uh, jeg gad godt se dit gamle nisselandskab - jeg er vild med sådan noget :-) Rigtig glædelig jul og godt nytår :-)

  Birgitte, tusind tak :-) Du og din familie ønskes også en rigtig glædelig jul og godt nytår :-)

  Gitte, tusind tak :-) Du og din familie ønskes også en rigtig glædelig jul og godt nytår :-)

  Kærlig hilsen

  Marlene

  SvarSlet
 18. Kære Marlene

  Rigtig glædelig jul til dig og dine :o))

  Kærlig hilsen

  Lene

  SvarSlet
 19. Kære Lene.

  Tusind tak :-) Også rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og din familie og tak for i år :-)

  Kærlig hilsen

  Marlene

  SvarSlet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene