Fyldte juleroser (påskeklokker) - KUN 85 kr.

Som jeg netop har skrevet i udsendte nyhedsbrev, solgte vi for år tilbage fyldte juleroser (som jeg vedholdende kalder dem!) til 250-350 kr. Vildt! Men sådan er det jo - når en plante er sjælden, er den dyr. Der var ingen andre i Danmark, der på det tidspunkt solgte fyldte juleroser, Helleborus x hybridus (orientalis), og de var dyre i indkøb.
Vi holdt julerosedage, hvor selv sjællænderne fandt vejen herover til Fyn. Vi hentede dem selv i Belgien for at udvælge de smukkeste. Men siden da er der i Danmark kommet flere forhandlere af disse juveler, og priserne faldt drastisk. Men sådan er det jo (og det er jo heldigt for jer :-) ).

Vi er nu med igen og er glade for at kunne tilbyde disse ubeskriveligt smukke stauder til kun 85 kr. pr. stk. Det er altså billigt, og der er allerede kommet ordrer få minutter efter udsendelse af nyhedsbrevet, så man skal måske ikke vente for længe. Vi lægger dog flere på hjemmesiden først i næste uge.
Vi sender dem meget gerne afsted nu - men bestiller du sammen med andre stauder, sender vi den samlede ordre omkring 1. april. Du er også velkommen til at afhente dem her hos os (så undgår du også, at blomsten kan knække under forsendelsen. Vi pakker dog godt). 
Det er koldt ude nu, og blomsterne kan klaske sammen i kulden, men de rejser sig som regel igen, når temperaturen er over frysepunktet. 
Planterne er i 14 cm potter (ca. 1,2L) og er altså fine store. Nogle har små blomsterhoveder, andre store. Ikke alle har løv - det er klippet væk ved nogle af planterne (som i haven), og løvet vokser ud igen i foråret. 

25 kommentarer:

 1. De var vidunderlig vakre. Skulle ønske dere hadde et utsalg i Norge.

  SvarSlet
 2. Øj en samling skønheder du viser... meget fristende :o)
  Købte 3 nye sidste år, men har dog ingen fyldte... måske man lige sku ind og lure lidt mere på dem :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 3. Nøj, hvor er de bare skønne :-)
  Jeg så godt du havde en masse på hjemmesiden forleden da jeg sad og kiggede under nye varer. Den ene er jo skønnere end den anden.
  Jeg har lige tilmeldt mig nyhedsbrev på hjemmesiden. Det var jeg overbevist om at jeg havde gjort for længe siden. Ak den hukommelse :-) Du må meget gerne sende mig det nyeste nyhedsbrev.

  SvarSlet
 4. Tusind tak for jeres kommentarer :-)

  Hanne, jeg har sendt dig nyhedsbrevet :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 5. ÅH, hvor er de yndige - VIL HA! :)

  SvarSlet
 6. De er godt nok smukke. Det ville være dejligt at have dem i haven!

  SvarSlet
 7. Ja de er skønne, har lige været inde at kigge :o)snart hører du fra mig.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 8. Den ene er jo smukkere end den anden!!! Og rigtig god pris. Absolut rimeligt for sådanne skønheder.

  SvarSlet
 9. Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

  SvarSlet
 10. Der er noget særligt over juleroserne. Og når du viser dem, tænker jeg selvfølgelig på, hvor dejlige de er i haven, men også på, at blomsterhovederne vil være bedårende at lade flyde i et fad med vand.

  Kh Birgitte

  SvarSlet
 11. Tak, kære venner - ja, og de er ikke grimmere i virkeligheden ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 12. Kære Marlene, når jeg dine fotos af juleroserne kommer jeg til at tænke på den følelse jeg havde som barn når jeg havde et vred silkepapir i forskellige farver, og bare kunne slå mig løs og lave alt muligt ud af det -det samme med juleroserne -jeg får lyst til at plante og arrangere i haven:) mon ikke det er fordi de har samme fragile gennemskinnelighed.... God pris Marlene, det er ikke en øre for meget!

  SvarSlet
 13. Marlene, de er skønne - dejligt med afhentning - det vil jeg benytte mig af. Har en del juleroser, men men - der er altid plads til nye og de ser så godt ud i flok!
  Kh Helle

  SvarSlet
 14. Helle N., det lyder dejligt med dine minder :-) Jeg eeelsker juleroser og kan slet ikke få nok. Måske fordi de blomstrer på et tidspunkt, hvor alt andet er i dvale.

  Helle, du kommer bare :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 15. Oh altså marlene
  Var lige blevet lokket af et andet nyhedsbrev så havde lige bestilt 4 dagen før dit brev ,men tror også jeg må have nogle af dine for de var da utrolig smukke.så du hører nok.
  Mange klokke hilsner fra Helle
  P.s tror jeg vil høre min veninde om ikke vil have lidt også.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle,

   ja, det var da ærgerligt ;-) Håber at høre fra dig alligevel - og fra din veninde. Der kommer flere på hjemmesiden mandag-tirsdag i næste uge :-)

   Kh. Marlene

   Slet
 16. Jeg brugte lige en halv time i din net-biks her i eftermiddags og fik fyldt godt op i kurven. Men jeg må vist lige vente til jeg er kommet ud af feber-vildelserne med at bestille i virkeligheden.
  Helleborus har jeg lige købt 6 af hos Spiren. Men alle de der skønne dobbelte er næsten ikke til at stå for, og så er de ret billige i forhold til Spiren ;-)
  Dagliljer, geranier, monarda og lidt andet kom jeg også til at fortabe mig ret meget i :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ina,

   hæ, hæ, nå ja men sådan en gigantisk ordre vil da ikke være dårligt ;-)

   Jeg kan heller ikke få nok af de fyldte - derfor har jeg kun taget disse hjem. Og de enkelte er faktisk lige så dyre i indkøb. Men ja, det er en god pris :-)

   God bedring :-)

   Kh. Marlene

   Slet
 17. Åhh mit hjerte går i stå.................

  SvarSlet
 18. Kære Marlene,

  åh...åh...åh....så kan en blomst altså bare ikke blive skønnere. Sikke former og farver. Den ene er jo kønnere end den anden. Når de har dannet frøstand, elsker jeg at plukke dem ind i vaser. De er så graciøse og delikate og som du skrev, så er det nok især også fordi de peaker i al deres skønhed, på et tidspunkt hvor alt andet sover vintersøvn, at man elsker og værdsætter dem så højt.

  Jeg kan mærke at jeg trænger til at komme ind på din netshop og savle og sumpe rundt i alle dine dejlige blomsterfristelser, så det vil jet flux gøre på denne hvinende kolde aften.

  Hørte at Fyn havde haft helt ned til - 23 brrrr inat. Her nøjes vi med 10 graders frost, så det er jo ikke noget at pive over, vel? Heldigvis har vi et pænt lag sne, der virker som en isolerende dyne over mine blomsterbørn og forhåbentlig holder lidt på jordvarmen.

  Hyg dig og håber du lader batterier op inden det for alvor snart går løs derude ......

  De kærligste hilsner og tanker fra det høje nord, hvor Jupiter og Saturn står helt fantastisk smukt på den frostklare aftenhimmel.....

  SvarSlet
 19. Kære Marlene

  Jeg var godt nok hos Spiren i går, men købte ikke en eneste fyldt. Jeg kunne jo huske at du havde dem til 85 kroner og Spiren er dyrere med dem :o) Så valfarter jeg gerne til Fyn :o) Nå, men som du måske har opdaget hoppede der lige en ekstra ordre ind fra mig i fredags. Jeg henter bare sammen med den anden ordre. Der kan jo stadig nå at hoppe endnu mere med i kurven.Kan du holde styr på det mon ? Altså alle de løse ordrer, som jeg kommer til at lægge? :o))

  Kærlig hilsen

  Lene

  SvarSlet
 20. Kære,

  Tante Grøn, ja, jeg kan slet ikke få nok af juleroserne - der findes så mange smukke former og farver, og jeg har lige fået flere hjem, og suk de er smukke.

  Ja, vi har desværre haft det rigtigt, rigtigt koldt her på Fyn - det koldeste sted i Danmark her i nat. Uh... heldigvis har vi også lidt sne, men ikke et tykt lag.

  Tak :-) Jeg lader op, men længes om nogen efter foråret og alle blomsterne. Fik egentlig ikke nok sidste år - muligvis pga. den våde sommer ;-)

  Lene, ja, det opdagede jeg, tusind tak :-) Jeg skal nok holde styr på dem :-)

  Mht. juleroserne, så kommer der som sagt flere på i næste uge - i morgen og sidst på ugen. Jeg tænker også på at holde lidt åbent for køb af juleroser, når det bliver lidt mildere :-)

  Sov godt :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 21. Kære Marlene.

  Jeg længes også så jeg er lige ved at sprænges. Tænk engang når alt folder sig ud påny. Det er et lille mirakel hvert år. En lille genfødsel er det.

  Jeg er superglad for de planter jeg lige har købt hos dig. Er så taknemlig for, at du altid er så lydhør overfor hvad der rører på sig, og er så fantastisk til at få plantenyheder skaffet hjem til vi hungrende og grådige blomstertosser med kroniske abstinenser:o)

  De varmeste vinterhilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tante Grøn,

   ja, det ER faktisk et mirakel hvert år, og hvor er vi egentlig heldige, at vi påskønner det. At vi kan se glæden og skønheden i planterne og haven i det hele taget.

   Tusind tak, Jytte - det glæder mig virkelig. Det er heldigt, at jeg selv er en blomstertosse med kroniske abstinenser ;-)

   Kh. Marlene

   Slet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene