Dejlige dage på Fuglebjerggaard

De sidste 5 år har vi deltaget i Camilla Plums høstmarked i september, og til de der endnu ikke har været på Camilla og Pers gård, synes jeg lige, at jeg vil vise lidt billeder derfra.
Gården og dens mange produkter - kød, korn, planter osv. bliver dyrket økologisk. Det er imponerende - og utroligt - så meget de begge to kan nå. Camilla skriver bøger - koge- og havebøger -  laver TV-udsendelser (der kommer snart nye udsendelser her i foråret - temaet er krydderier), holder kurser og er nu også rejseleder til Marokko her i foråret. Per holder bl.a. et hav af kurser - specielt om ølbrygning.

Vi har nydt at være der; alting er farverigt, uformelt, og der summer af liv og arbejdsglæde, og det uperfekte gør det hele perfekt (som Peter plejer at sige generelt - det er vel snart vores motto).


Lækre økologiske grøntsager sælges uden for butikkenHaven består af køkkenhave, skærehave, men også stauder. Så er der den store frugthave - eller lille frugtplantage kan man vel godt kalde den - og meget andet. Man bliver glad af farverne, og det er meget befriende, at ikke alt umiddelbart passer sammen (men det gør det jo nok alligevel, for det er kontrasterne, der skaber spillet i bedene) - det gør det barnligt og uhøjtideligt.


I butikken kan du købe lækkert mel (fra gården selvfølgelig), deres eget kød, te, Camillas egne krydderier (anbefales - jeg kan snart ikke bruge andet!), olier, skåle, bagekurve, bøger og meget, meget andet. Besøg deres hjemmeside her.


Camilla Plums egne krydderier giver virkelig smag til maden! Har man først prøvet dem én gang, er det næsten
umuligt at bruge andre bagefter.......
5 kommentarer:

 1. Kære Marlene

  Landbohaver i sensommeren er fantastiske, det viser dine billeder med al tydelighed. Fortættede farver og høststemning, det kan ikke blive bedre! Og netop dét, at det hele summer af aktivitet, selvforsyning og liv, gør en have til et dejligt sted at være.

  Kh Birgitte

  SvarSlet
 2. Kære Birgitte :-)

  Ja, selvforsyning er et vigtigt ord, som jeg glemte at nævne - du har fuldstændigt ret!

  Det er også en af grundene til, at Bonderøven nok er mit yndlingsprogram. Jeg elsker, at man kan få meget ud af ingenting :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 3. Dejligt indlæg Malene.
  Både Camilla og Bonderøven er mine forbilleder. Det folkelige,helt nede på jorden hvor alle kan være med. Og så er du jo også selv meget inspirerende. ;O)

  SvarSlet
 4. Kære Malene. Herlige billeder, har aldrig været der, men nu får jeg da endnu mere lyst til et besøg på Fuglebjerggård.
  Tak for dit besøg på min blog og som svar på dit spørgsmål, kan jeg da kun sige: JA tak! ;o)
  Næsten-forårshilsner fra fru friis

  SvarSlet
 5. Susanne; ja, det, at de er helt nede på jorden gør også, at de er favoritter hos mig :-) Og tak for dine søde ord ;-)

  Fru Friis; gården er helt klart et besøg værd. De har desuden åbent hver lørdag.

  Jeg har tilføjet dig min blogliste.

  Kh. Marlene

  SvarSlet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene