Flere juleroser på hjemmesiden

Så har vi fået flere juleroser (påskeklokker) hjem - kraftige planter med store fyldte blomster. Og stadig kun til kr. 85,- pr. stk.!

Jeg vil sige, at de er smukkere i virkeligheden - kan med kameraet ikke rigtigt fange skønheden 100%. Ring eller mail, hvis du vil se dem hos os i stedet for (at bestille over hjemmesiden).

www.staudefeen.dk
15 kommentarer:

 1. Oj,oj,oj vad många vackra!
  Mariana

  SvarSlet
 2. De er simpelthen bare så fine! Jeg har en del fra Spiren. De sidste 2 år er der begyndt at komme en masse frøplanter. Jeg gætter på det er på grund af de hårdere vintre. Ved du noget om hvor gamle de ca. skal være før de begynder at blomstre? Jeg mangler vist en sart rosa dobbelt i samlingen... Må hellere lige snakke fødselsdagsgave med min mand... hehe

  SvarSlet
 3. Noj hvor er de bare flotte,men der skal lige penge på kontoen igen.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 4. Jeg kunne sagtens have flere, dem jeg modtog for en uge siden står så fint i mit soveværelse og blomstrer. Men det går ikke, man skal jo stoppe et sted.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hvor er de dog smukke.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
 6. Uhhh den ene skønnere end den anden... fristelsen er næsten ikke til at modstå... jeg må vist lige ind på din hjemmeside :o)

  Ha en go dag...

  SvarSlet
 7. De er bare rigtig flotte. Jeg har bestilt én lige da du startede med at annoncere, så jeg nøjes også med at kigge og fornøje mig over de flotte blomster. Det er utroligt, så mange forskellige nuancer der er. For ganske få år siden kendte jeg kun til h.h.v. hvid og rød enkeltblomstrende :)

  SvarSlet
 8. Kære Marlene,
  Hver gang sidder jeg og savler over de skønne klokker ;-)
  Men jeg har lagt bånd på mig selv.! ikke mere siger jeg!
  Jeg viste dem dem til min 9 årige søn og han sagde at, hvis han havde flere penge ville han købe en til mig :-D sød er han!
  Knus Gro

  SvarSlet
 9. Kære Marlene, de er smukke, og jeg glæder mig til at få mine i bedene. Når de etablerer sig, håber jeg på et myldrende mix af frøplanter.

  Kh Birgitte

  SvarSlet
 10. Åhhhh, hvor er de smukke!!! - Her i haven er blomsterne faldet til jorden, håber de rejser sig igen!

  SvarSlet
 11. Arrrgghhhh, så er det nok. Min kogte regnorms-rygrad tåler ikke flere fristelser. Jeg har allerede lister med planter som skal købes ind til sommer og har købt seks påskeklokker hos Spiren og tre på planteskolen...... Må fluks søge på nettet efter afvænning - blomsterafvænning.

  SvarSlet
 12. Tusind tak for jeres kommentarer :-))

  Mysticia, der går ca. 2-3 år, før de begynder at blomstre. Så der er ikke noget at sige til, at de er lidt dyre.

  Nå ja, Ulla, den skal med til Århus plantemarked, ikke?

  Gro, sikke en dejlig søn, du har :-)

  Flora, for første gang nogensinde er en del af mine juleroser i haven faldet helt sammen og rejser sig ikke igen - de er simpelthen rådnet midt på stænglen. Det har jeg aldrig været ude for før.

  Rigtig dejlig dag til jer alle :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 13. Nu kom jeg til at se, hvor på Fyn du bor. Er jeg så heldig, at du er hjemme fredag d. 2. Marts? Vi skal til Sjæland og så ville det jo være rigtig fint både at hente den jeg har købt + lader sig friste endnu mere.
  Jeg har også set i haven, at nogle af de tidligste blomster ligger med smattede stilke - desværre også min fine lyserøde anemoneformede, øv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ulla, ja, jeg er hjemme den 2. marts. Jeg sender dig lige en mail.

   Kh. Marlene

   Slet
 14. Hvor er de smukke - ALLESAMMEN!

  SvarSlet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene