Sikke en orden!

Ordentligt og smukt ser det jo ud, når jeg kigger på dette billede. Det er et billede af mine Geraniumrækker, som sidste år dog blev ryddet fuldstændigt, og i stedet er der plantet æbletræer (gamle sorter), og planen er at lave en bålplads i år, så vi kan sidde og hygge med familie og venner i løbet af sommeren.

Mange af storkenæbbene blev delt, men de fleste (moderplanter) blev solgt sidste år. Og hvorfor nu det? "Du har vel ikke droppet storkenæbbene fuldstændigt?", var der mange, som spurgte. Nej, det har jeg ikke, men jeg har i flere år samlet på ALT inden for storkenæb, men med tiden finder man ud af, hvilke der er værd at beholde (og sælge) og gode som haveplanter. Der findes jo mange smukke arter og sorter, men ikke alle er lige gode i bedene.

Vi vil dog blive ved med at have spændende storkenæb i vort sortiment - vi kan jo slet ikke undvære dem!

Sirlige geraniumrækker

9 kommentarer:

 1. Vad underbart! Ett helt fält med geranium!
  Det måste vara en slående syn att se när de är uppväxta på sommaren!

  SvarSlet
 2. Hej Linda :-)

  Ja, det var det også .... men som skrevet er de alle fjernet, men i stedet er jeg ved at lave bede andre steder i planteskolen.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 3. Ja.... en bålplads må der til og æbletræer....uhmmmm :0) Nu skulle jeg være tilmeldt jeres nyhedsbrev - tak for opsangen - ren sjusk og forglemmelse.

  Har netop købt frø af akelejen "Chokolate Soldier", som jeg kan se er en af dine yndlinge - den ser da også pragtfuld ud i mine øjne. Så må jeg jo se om jeg kan få den til at lykkes :0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 4. Super - tak :-)

  Faktisk er akelejen på billedet sorten 'Chocolate Soldier', men jeg havde begge to - altså arten og sorten - men der var ingen forskel. Den er virkelig smuk, og jeg skal helt sikkert have den igen.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 5. Halløjsa! Har Staudefeen en blog?? Jeg kender "kun" dit nyhedsbrev og har handlet hos dig i Geografisk Have, men nu skal jeg da også være med her. Herligt! :o)
  Staudehilsner fra fru friis

  SvarSlet
 6. Hej Fru Friis.

  Den er også ret ny - blev dog nævnt i sidste nyhedsbrev, som jeg udsendte her i januar. Har du ikke fået det?

  Håber, vi ses igen i Geografisk Have :-)

  Mange hilsner

  Marlene

  SvarSlet
 7. Du har ret - storkenæb er ikke til at undvære. Jeg købte for flere år siden Geranium 'Jolly Bee'. Den hører stadig til blandt mine favoritter, men det kunne være dejligt at supplere med et par nye i år.

  De bedste hilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 8. Tilslutter mig helt. Geranier er fantastiske, men det er godt nok mange. Kan godt forstå, at du har skåret ned på sortimentet. Så kan vi kunder jo glæde os over, at vælger for os.

  Tak for dit link; jeg har gjort gengæld.

  SvarSlet
 9. Ja, det var nok lige i overkanten (3-400 forskellige).

  Mange tak, Claus :-)

  Mange hilsner

  Marlene

  SvarSlet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene