Din mening - holder du 'HAVEN'???

Jeg vil gerne høre din mening :-)

Holder du bladet 'HAVEN'? Stem ovre til højre her på bloggen. Og har du lyst til at uddybe det nærmere, vil jeg være taknemmelig, hvis du gad skrive det her :-)
Og hvorfor nu det, tænker I måske. Ja, det er ikke en tjeneste, jeg gør bladet, men mig selv. Jeg annoncerer nemlig i 'HAVEN'  og har gjort det i 7 år, og det er ikke billigt, skulle jeg hilse at sige! Og læsertallet er jo faldet ret meget, så jeg er efterhånden i tvivl, om det kan betale sig. 

Jeg vil dog tale for bladet, som jeg selv har holdt, siden jeg fik min første have (som voksen) i 1997. Og jeg synes, at bladet har fornyet sig med spændende og trendy artikler. Men det er jo i skarp konkurrence med nettet - ikke mindst alle vore blogs, der giver omfattende information inden for haveverden. 

Tak for din hjælp :-)44 kommentarer:

 1. Jeg ville gerne deltage i din afstemning, men mangler en mulighed. Jeg læser bladet med stor interesse, men 'arver' det efter min mor, som har holdt bladet i rigtig mange år.

  Havde jeg ikke muligheden for at 'arve', ville jeg kraftig overveje at melde mig ind i Haveselskabet og dermed abonere på bladet. For som du siger, så har det fornyet sig og har mange interessante artikler.


  P.S. en anden mulighed er vel også, at kunne låne det på biblioteket?

  SvarSlet
 2. Kære Susanne,

  tak skal du have - ja, du har ret. Den mulighed har jeg ikke lige tænkt på. Jeg kan desværre ikke tilføje yderligere valgmuligheder, når der allerede er stemt.

  Men tak fordi du gad skrive det :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 3. Kære Marlene
  Jeg har nu givet min stemme til bladet Haven.
  Vi haft bladet siden 1990, og vi må sige at det har forandret sig rigtig meget gennem årene, absolut til den gode side. Vi læser det af flere omgange både min mand og jeg.
  Bladet er blevet mere levede for almindelige mennesker, det er lige knap så teknisk som det var for år tilbage.
  Her holder vi også alt om Haven, det plejer jeg og sige det er lidt mere et reklame blad, men jeg ville ikke undvære nogle af dem, men hvis man blandende de to fik man et rigtig godt blad, både med teknik, haverejser/besøg og arktikler om mere speciale ting.
  En solhilsen herfra det midtfynske Pia

  SvarSlet
 4. Hej Marlene,
  Ja som skrevet på Facebook holder jeg bladet og har gjort det i 2-3 år. Før holdt jeg i mange år Alt om Haven, men blev lidt træt at det. Der var ikke så meget fornyelse i artiklerne. I Haven følger de med alle de nye ting der rører sig. Kan kun anbefale bladet:-)
  Kh Gitte

  SvarSlet
 5. Jeg fik "Haven" i julegave for to år siden, og jeg er bestemt ikke mættet endnu, snart vil abonnementet blive fornyet. Jeg elsker simpelthen det blad og har ikke fundet noget der er bedre. Skulle jeg abonnerer på noget mere kunne det være et engelsk magasin.

  Når jeg går på genbrug støvsuger jeg boghjørnerne og finder af til hele og halve årgange af Haven. De ender i mit drivhus til tidsfordriv, og selv om de er flere år gamle finder jeg masser af inspirende artikler.

  Iøvrigt hilser jeg pænt på dig, når jeg støder på din annonce i bladet :o)

  SvarSlet
 6. Jeg ville gerne have haft en mulighed for blot at stemme "NEJ", for jeg synes ikke bladet er kedeligt :) Der kan jo være andre grunde til at man ikke holder det - prisen fx. (aner faktisk ikke hvad det koster).

  SvarSlet
 7. Jo jeg holder bladet HAVEN og har haft det i flere år.

  SvarSlet
 8. Jeg har holdt bladet i årevis. med mellemrum, når jeg var for fattig, holdt jeg op, men er altid startet igen. eller har købt en årgang i genbrug.
  Et godt blad....men så er det også sagt. Jeg synes slet ikke, man på Nordfyn/Odense har nogen glæde af et medlemsskab. Der sker simpelt hen for lidt i forhold til andre kredse. Og hvorfor er man som bosiddende på det yderste nordlige medlem i Odense-kredsen??? Jeg røg ud ved et tilfælde, så ikke et girokort, og så gik der et par mdr. og jeg undrede mig...så døde min søn, og så gik den sommer....

  SvarSlet
 9. Jeg har holdt det næsten uafbrudt de sidste 10 år, men i år havde jeg simpelthen ikke råd til at forny.
  Jeg valgte at beholde Alt om Haven i stedet. Men for øjeblikket går jeg og overvejer at skifte til Haven, for jeg er faktisk også lidt træt af Alt om Haven, fordi det kører meget i det samme. Og jeg syntes at Haven var blevet rigtigt godt hér på det sidste.

  SvarSlet
 10. Kære Marlene
  Tak for din venlige kommentar til tørklæde på min og min datters hjemmeside. Det glæder os meget.
  Og mht til'Haven' både ja og nej. Jeg er hoppet af nogle gange, fordi jeg syntes, at det var for kedeligt. Men på det seneste er det blevet bedre med det. Det er bare for dyrt, så nu er jeg netop hoppet af igen. Jeg koncentrerer mig om mit yndlingsblad over alle haveblade 'The English Garden', når det drejer sig om havebrug

  MEN når jer har brug for at finde frem til en bestemt planteskole, som jeg ikke kan huske navnet på, hiver jeg et af de gamle numre af 'Haven' frem. Det er så overskueligt med de små annoncer, så måske er dine annoncekroner givet godt ud?
  Happy Gardening
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 11. Hejsa Marlene
  Jeg er ret nyt medlem af Haveselskabet, men har arvet en masse årgange, og ud fra det kan jeg kun tilslutte mig, at bladet er blevet bedre. Jeg er medlem primært pga bladet, så jeg er godt tilfreds, og det er månedens højdepunkt når det nye nummer kommer.
  Kunne det være en ide´ at sætte en rabatkode eller lign. i bladet med annoncen, så du havde en mulighed for at se, hvor mange kunder du egentlig får for dine dyrekøbte annoncer?
  Knus, Anette

  SvarSlet
 12. Jeg er også medlem og får Haven. Jeg meldte mig ind i Haveselskabet i ren trods for 5-6 år siden. Det var dengang at begrebet "Have" for mig/os var ret uinteressant, men vi havde jo en selv, der primært var græsgrøn og ret kedelig. Jeg tænkte, hvis jeg nu får et blad ind ad døren hver måned, så må der da ske noget. Og ja, det gjorde er jo så også. Nu har vi ikke mere græs. Muligvis ikke den optimale løsning, men det virkede for mig/os.

  Når det så er sagt. Jeg læser næsten aldrig reklamerne, lidt dumt at sige, for de betaler jo nok noget af bladet for mig.... Men det er ikke der, jeg fandt guldfeen fra Fyns land. Det var i bloglandskabet....

  SvarSlet
 13. Hej Marlene,
  Jeg har været medlem af Haveselskabet i en menneskealder, og da jeg i sin tid blev skilt (fra både mand og abonnement) forærede mine børn mig fluks det først års selstændige abonnement. Synes at både blad og forening har udviklet sig så positivt, at det næsten MÅ gå fremad.

  Selv om jeg finder de fleste oplysninger på nettet, så er det stadig allerbedst at sidde med bladet i hænderne på en råkold dag, ikke? Og jeg har bemærket dine annoncer!

  (ps. jeg har faktisk så mange haveblade, at jeg er begyndt at sælge ud af dem i min webshop www.havebutikken.com)

  SvarSlet
 14. Jeg synes desværre ikke rigtig, jeg har råd. Og nu, hvor der findes så mange skønne blogs, vil jeg hellere bruge mine få skillinger på et par ny planter til have - og gerne hos dig :-)

  SvarSlet
 15. Hej Marlene
  Jeg sætter min "prik" i nej, fordi jeg ikke holder bladet nu, men ikke fordi jeg synes det er kedeligt.

  Vi har holdt det for en 12-15 år siden, dengang syntes jeg det var ret kedeligt. Har haft flere halve årgange som "arv" og ville egentlig gerne holde det, men det må komme på et senere tidspunkt.

  kh Ulla

  SvarSlet
 16. Sødeste Marlene.......holder desværre ikke HAVEN pt.....men har dog gjort det og kunne godt fristes igen. Det har været sådan lidt on/off for mit vedkommende.....men bunder nok i den sidste ende i økonomi....nok lidt som Signe - putter hellere en guld mønt i mit lille glas ind i mellem så jeg kan blive rig på planter (fra Fyn:0)

  Krydser i nej....men ikke pga. af kedsomhed ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
 17. Kære Marlene

  Jo, jeg holder bladet og er sådan set godt tilfreds - især har jeg nydt Claus Petersen og Birgitte Hasholts artikler - og også Nina Ewald som er den der bringer artikler om spændende haver i Holland ( som jeg er noget begejstret for )
  Til Lavendel vil jeg jo sige at Fyn har den forening de selv skaber - for der skal helst komme nogen til generalforsamlingerne og være med til at forme foreningen og dermed arrangementerne. På Syd- og Midtfyn kan de mestre flere afdelinger, men det kan Odense afdelingen altså ikke. Jeg synes nu også at der har været mange arrangementer i år og jeg ved at næste år kommer der endnu flere!
  Derudover kan man jo deltage i alle de arrangementer der findes på landsplan.
  Kh Helle

  Kh Helle

  SvarSlet
 18. Ja det gør jeg.
  hvis ikke jeg havde haft HAVEN så ved jeg ikke hvor jeg skulle have fundet dig!
  Det var nemli der jeg så dig.
  Der har været mange spændende artikler i årernes løb. Jeg elsker de mange nyheder... og glæder mig så i 3 år til almindelige havecentre kan få sorterne :0)

  SvarSlet
 19. Kære Marlene, ja jeg er medlem af Haveselskabet og modtager derfor Haven.
  Jeg er medlem for at "støtte havesagen" men også for at holde mig orienteret, da jeg jo arbejder i branchen:) Jeg er enig med Helle i at afdelingerne er, hvad vi gør dem til, og jeg overvejer derfor at blive aktiv i min lokalforening. Mht. kvaliteten af bladet, synes jeg det er meget op og ned og ja, igen giver jeg Helle ret, det er meget afhængig af hvem der skriver indlæggene -hvorvidt det fanger mig. Jeg synes at VAND pt fylder lidt rigeligt til min smag -selvom jeg bestemt er meget miljøbevidst, men det er ikke lige dét jeg længes efter at læse om i Haven.
  Kærlig hilsen Helle

  SvarSlet
 20. Hej Marlene
  Jeg meldte mig ind i Haven for et par år siden, så jeg kunne være med under arrangementerne Åbne Haver, efter opfordring fra flere. Jeg syntes også dengang, det var for dyrt, derfor har jeg ikke meldt mig ind før.
  Egentlig er det jo bare fordi vi skal betale hele abonnementet en gang årligt, at vi synes, det bliver for dyrt. Jeg synes det er et godt blad og jeg kigger altid annoncerne. Det var også der, jeg fandt dig første gang.
  Annoncer er generelt frygteligt dyre, jeg ved det, fra dengang jeg arbejdede på Samsø Højskole. Det var mange kroner, der var på budgettet til annoncer. Så er spørgsmålet, om de er det værd.
  Med hensyn til Alt om Haven, så ved jeg ikke om I er bekendt med, at I kan google Alt om Haven og finde rigtig gode tilbud på 3 numre. Så kan I melde jer ud igen, lade der gå et par måneder og så lave nummeret en gang til.
  Det var bare et lille tip :o) Jeg venter at få det en af dagene, samtidig fik jeg en lille gave: 10 tulipanløg af sorten hvid purissima.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 21. Jeg holder ikke "Haven", da jeg som Signe, synes mine penge er bedre brugt anden steds (ikke fordi bladet ikke er godt - men det er jo et spørgsmål om priotering).

  SvarSlet
 22. Tusind tusind tak for jeres stemmer og de dejlige kommentarer - I kan tro, at jeg gemmer dem :-)

  Jeg kan godt se, at der skulle have været en mulighed for at vælge "Nej, det er for dyrt", for det er vist også en del af grunden til, at man ikke holder bladet.

  Alt om Haven har jeg også selv holdt i en del år, men droppede det, da det mere eller mindre kun var svenske haver, der blev vist i bladet. Jeg synes dog generelt godt om grafikken og helsides billederne.

  Lavendel, jeg har selv tidligere "brokket mig" lidt over, at der ikke skete for meget her på Fyn, men i samme åndedrag har jeg dog sagt, at så kan jeg jo bare gøre noget selv. Men hverken Fyn eller Sjælland kan sammenlignes med aktiviteterne i Jylland.

  De første 3-4 år jeg annoncerede i HAVEN, mærkede jeg meget, meget tydeligt, når min annonce havde været i (ordrer), men det gør jeg ikke mere - der er nærmest ingen forskel, så jeg er lidt i tvivl om, hvor meget de annoncer efterhånden betyder.

  Rigtig dejlig weekend :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 23. Hej Marlene, jeg har længe haft lyst til at holde HAVEN men som mange andre syntes jeg det er noget dyrt! Men inden længe er jeg også medlem. Det betyder bare at ALT OM HAVEN om vige sin plads. Som du også skriver så syntes jeg også der er for mange svenske haver med i bladet, og det er meget hurtigt læst.
  K. Gro

  SvarSlet
 24. Hej Marlene
  Jeg tror, at annoncer i bladene er ved at have udtjent sig selv. Nu er det nettet, det drejer sig om. Er du med på Facebook? Jeg tror, det er en god og gratis investering at være med der. Hvis du sætter små links og reklamer ind, klikker havefolk ind og kigger på din side. Vi som er medlemmer vil dele dit link, så flere af vores venner får øjnene op for Staudefeen.
  Spørg Anne-Mette, hun bruger Facebook meget.

  Alt om Haven handler ganske rigtig meget om svenske haver, men hvis man kan få det billigt, gør det ikke noget. Om vinteren er det rart at have at kigge i.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 25. Ja, Gro, der er vist noget med pengene - det er flere, der skriver.

  Lisbeth, ja måske... Tror det også lidt. Jeg har dog annonceret i flere år på havenyt.dk, men droppede det i år.

  Ja, Facebook - der er link øverst på denne blog og på hjemmesiden, og jeg nævnte det i nyhedsbrevet sidste gang (som du vist også får, tror jeg). Der er også nogle stykker, der har kommenteret derinde vedr. dette emne. Det var dog først her i september, jeg fik det lavet - er personligt ikke vild med Facebook (bare mig og mine principper), men erhvervsmæssigt er det fint :-)

  Ja, jeg nyder også at kigge i Alt om Haven - jeg får en del blade fra min farmor.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 26. Hej Marlene
  Ja der var linket, nu har jeg trykket på det. Tænkte nok, at det ikke lige var dig med FB, men hvis du kan bruge det erhvervsmæssigt er det jo godt.
  KH
  Lisbeth

  SvarSlet
 27. Tak skal du have, Lisbeth :-)

  Ja - er ellers på flere områder meget fremme i skoene rent it-mæssigt, men Facebook har ikke rigtigt fænget, men jeg kan sagtens se, at det er en god og nem måde at komme ud til kunderne på :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 28. Hej Marlene.

  Jeg fik et abonnement på "Haven" i fødselsdagsgave for et par år siden og har siden holdt ved. Pånær det allerførste blad, der handlede om græsser og Japanske haver, finder jeg altid inspiration i bladet. Jeg elsker haveblade, så det bliver simpelthen nærlæst - også annoncerne og har set din annonce i bladet.

  Bedste hilsner fra Mette

  SvarSlet
 29. Uhh, følte lige trang til at komme med min mening om Facebook (selv om det jo er en "-" Anne Mette, Lisbeth henviser til :). Mit FB forbrug er ekstremt lille, mest ift niecer og nevøer.

  Jeg absolut hader, når jeg bliver bedt om blande mit FB 'privatliv' og hvilke firmaer jeg handler med, kan lide osv. Jeg er helt sikkert håbløst gammeldags der. Det virker sikkert, for der er flere og flere, der går den vej.

  Uanset, jeg skal nok fortsat handle hos dig, hvis du vælger FB vejen :)

  SvarSlet
 30. Kære Anne Mette,

  jamen, jeg er så åbenbart også lidt gammeldags ;-) Selvom Staudefeen jo altså nu er kommet på Facebook.

  Dejligt at høre, at du vil handle ved mig alligvel ;-)))

  Rigtig skøn weekend.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 31. Mette, dejligt at høre - og skønt, at du må min annonce :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 32. Hej
  Lidt sent ude, men her i huset er vi ved at overveje hvilke abonnementer vi skal ny-erhverve og hvilke vi skal afmed /beholde..

  Så det her var virkelig spændende....

  Tror min mand kaster sig over Alt om Haven...

  God weekend
  fra
  Loppe

  SvarSlet
 33. Ja jeg abonnerer både på Haven og det Norske eksemplar der hedder Hagen, jeg bruger begge både til inspiration og til at finde hvor man kan købe en bestemt plante træ eller busk eller hvad det nu måtte være der er omtalt i et af bladene, jeg har da også købt flere gange hos dig da dine planter altid har været helt i orden når de ankommer, og du er god til at beskrive dine planter i dit ugebrev som jeg også får.
  Inge - Lise Andresen

  SvarSlet
 34. Jeg prøvede at tegne abonnement over nettet, sidst i august (jeg fik et gratis eksemplar i Anne Justs have) - men jeg har aldrig fået noget blad, de er vel ikke så længe om det, så der er nok gået noget galt. Da vi startede som havefok for mange år siden og har 16 årgange indbundet.

  SvarSlet
 35. Tusind tak for jeres kommentarer og meninger - det sætter jeg pris på :-)

  Og velkommen på bloggen - Loppe og Inge-Lise :-)

  Tak for de søde ord, Inge-Lise - det er jeg rigtig glad for at høre :-)

  Sussi, hmmm... jeg har faktisk før hørt det, du skriver dér. At man ikke får noget blad, når man har forsøgt at tilmelde sig. Måske har det bare været tilfældigt, men det kunne også tyde på, at det er noget, de skal arbejde med/være opmærksomme på.

  Rigtig dejlig solskinssøndag til jer alle :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 36. Jeg synes, det er tankevækkende at Havens målgruppe er den moderne voksenfamilie, som både har økonomisk og mentalt overskud til at iscenesætte hverdagen på en individuel og smagfuld måde( sakset fra "Annoncér i Haven")- dette er jo i klar modstrid med de mange udsagn om det prisleje et medlemsskab af Haveselskabet befinder sig i. Iøvrigt er vældig mange medlemsfordele forsvundet med den nye ledelse. Trist.
  Venlig hilsen
  Kirsten Buna

  SvarSlet
 37. Kære Marlene.
  jeg har stemt Ja selvfølgelig, inden du spurgte i dette indlæg, men vil også give en uddybning.
  For mig er det ikke et almindeligt magasin som jeg abonnerer på, men et medlemsskab af Haveselskabet som jeg synes er mere end en havekreds der tager ud og ser på andres haver, men også er en forening der er med til at sætte fokus på emner der har interesse for haveinteresserede. Medlemsbladet Haven er en ekstra bonus og jeg synes ikke der er for dyrt, sammenlignet med almindelige magasiner som snilt koster 60-70 kr. stk.
  Jeg har været medlem ad 3 gange siden 1976, denne gang siden 2005 hvor jeg opdagede at bladet og foreningen havde taget en drejning fra det kedelige total nørdede til det mere bredt favnende og æren vil jeg tilegne Jane Schul. Siden har Haven i kvalitet overhalet Alt om haven og er efter min mening det bedste haveblad man kan få på dansk.
  Jeg har set dine annoncer i Haven, også jeres store annonce for arrangementet i Birgitte Hasholts have, men dit største kundepotentionale finder du nok via nettet nu om dage.

  SvarSlet
 38. Kære Kirsten og Lisbeth,

  tak for jeres grundige svar (og din mere uddybende mail, Kirsten) :-)

  Jeg må indrømme, at jeg ikke helt er klar over, hvilke medlemsfordele, der er forsvundet med den nye ledelse, men det er jo da selvfølgelig ikke med til at fremme deres salg af abonnenter.

  Jeg har selv tænkt på det med medlemsskabet - at det jo egentlig er et medlemsskab, man betaler for, og så får man bladet som bonus. Men det tænker de fleste tilsyneladende slet ikke over, og det er jo et problem. De tænker på bladet som noget selvstændigt, så måske skulle man dele abonnementet op, så man kan vælge at betale til bladet eller til medlemsskabet eller selvfølgelig til begge dele på én gang.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 39. Jeg har også tidligere stemt, men synes også, at det kræver en uddybning. Jeg er medlem af Haveselskabet, som jeg synes sætter fokus på nogle gode ting. Det er noget med holdninger til vores brug og forbrug af haver og haveting. Med medlemskabet følger også bladet Haven, som jeg læser fra ende til anden, hver gang det kommer.
  Når jeg tænker på, hvad vi bruger af penge på vores haver, synes jeg ikke, at det det er et dyrt medlemsskab.
  Der er mange haveblade, som jeg vælger fra, fordi de ikke siger mig noget.

  SvarSlet
 40. Hej Marlene
  Vil bare sige at når man er meldt ind i haven så brug da løs af alle tilbudene. Personligt tager jeg til alle de ´ting som har intresse og så er det lige meget om det er i en anden kreds.I aften f.eks skal jeg til Rødding( Min kreds er Christiansfeld) og høre Marie louise Weber Paustian hvis have jeg ogsp så for et par år siden.Og kom endlig til general forsamlinger og giv jeres mening til kende.I vores kreds sidder vi 7 personer og det kan da godt være svært og vide hvad folk gerne vil høre om og som´kan få dem ud af haverne( sofaerne).
  Jeg kan ikke undvære nogle af bladene især ikke når der også er gode tibud i f.eks ( det faktisk det føste jeg kigger efter og bliver da også lokket ind i mellem). Vil også sige at mange af mine Net planteskoler er fundet i disse blade.Hilsen Helle

  SvarSlet
 41. Medlemsfordele?
  Fra et gammelt nummer af Haven (1.1985) har jeg noteret:
  konsulentservice
  "sagt på tomandshånd" --- offentligjorte spørgsmål og svar
  haverejser arrangeret af haveselskaberne ( uden mellemled, der vel i sagens natur skal tjene?).
  f.eks.en mindre afdeling der arrangerer til rimelig pris
  De danske Haveselskabers Frøforsyning. Søren Ryge P. (datidens redaktør af Haven) anfører i et senere blad en bredde på 10-15.000 købere fra medlemskredsen pr. år
  Særtryk af Haven's artikler,bøger udgivet på eget forlag eller i samarbejde med andre forlag
  dette blot fra nr. 1 der sikkert ikke har været det mest fyldige
  ---
  jeg kan se (nr.4.1985) at der er anført 30 konsulenter samt 5 medarbejdere i Havens redaktion.
  Til sammenligning er der mig bekendt ikke mere ansat konsulenter. Det var det bærende element der også kom til udtryk i Haven dengang.
  Tiden kan ikke skrues tilbage - og bør heller ikke - men der er naturligvis årsager til den voldsomme tilbagegang der de sidste ca 20 år har været tale om for Haveselskaberne; senest Haveselskabet
  venlig hilsen
  Kirsten Buna

  SvarSlet
 42. Tusind tak for jeres uddybende svar :-)

  Jeg tror måske, at de yngre familier, som haveselskabet (også) gerne vil have som medlemmer, ikke har overskud til at deltage i de arrangementer, der bliver holdt. Eller de tror måske, at det kun er for ældre mennesker. F.eks. undrer vi sælgere os ofte over til plantemarkederne, at der ikke kommer flere yngre. Det er jo et alletiders sted at finde både specielle, men også billigere planter, hvis man lige har fået en ny have.

  Ja, Kirsten, jeg kan godt se, at der er forskel fra dengang og så nu. Kan sagtens huske havekonsulenterne - det må være omkring 4-5 år siden, de blev opsagt. Tak fordi du gav dig tid til at nævne nogle af forskellene her på bloggen.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 43. hej

  ja jeg holder Haven og er meget glad for det. Og kan kun anbefale at du bliver ved med at annoncere i bladet. Dengang jeg fik et haveflip og ville lave en masse om i min have, brugte jeg Haven til at finde netbutikker som forhandler planter - der i blandt din. Og den bliver tjekker adskillige gange om året. Du har en af de bedste netbutikker inden for planter.
  Gode billeder og kommentarer som virkelig kan sælge. Tak for en god butik.

  SvarSlet
 44. Kære Berit,

  det var vel nok sødt skrevet - tusind tak :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene