Julegaveidéer til den haveglade :-)

Jeg synes efterhånden, det kan være svært at finde på julegaver, og det er altså ret kedeligt at følge en ønskeseddel.

Jeg køber så godt som alle mine julegaver på nettet - og helst i oktober-først i november, for på det tidspunkt nyder jeg at kigge efter julegaver, der passer til modtageren. Er vi først henne i december, bliver det ofte sådan noget "jeg skal skynde mig at finde en julegave, inden det bliver jul!".

Her nogle julegaveidéer til den haveglade modtager.

Disse smukke tage til mejsebolde har Helle Nørby netop lagt på sin webshop, og de er jo en fantastisk gaveidé, synes jeg. Alle, der har have og natur som interesse, vil blive superglade for disse unikke tage.


De smukke tage med guldsmede, prikker og sommerfugle - billedet er lånt fra Helle Nørbys hjemmeside.

Havegalleriet, der har fysisk butik i Odense, har i deres netbutik alt, hvad havehjertet begærer :-) Her et lille udpluk fra butikken - billederne er lånt fra Havegalleriets hjemmeside.
Det er også altid skønt at få havebøger i julegave, og der findes så mange interessante. 


'Stauder - 32 opskrifter på de smukkeste bede' af Birgit Reimer er en af de bedste. Man bliver aldrig træt af at læse den fremragende måde, Birgit formulerer sig på. Bogen er netop udsolgt fra forlaget og sælges til en fordelagtig julepris. Kan fås her

En anden vidunderlig bog, som I absolut ikke må snyde jer selv for, er 'Alt godt fra Haven' af Birgitte Hasholt.  Den er udsolgt fra forlaget, men du kan stadig nå at købe den af forfatteren, der gerne signerer bogen. Køb den her (OBS! Sendes portofrit indtil jul).  En fin og velskrevet bog med smukke og inspirerende billeder.

Eller hvad med et gavekort?

Stauder - Staudefeen

Havearkitekt - Janne FuglsangSmukt kastanjehegn - www.kastanjehegn.dk
Gamle frøsorter - www.froebutikken.dk
Få flere julegaveidéer til haveelskeren her:

Husk der er mere juleri på min juleblog - Min Gamle Jul. Der er adventsgaver, der sikkert bliver gammelt julepynt, hver søndag i advent (lodtrækning). Alle faste læsere er med i lodtrækningen - tilmeld dig nu :-))17 kommentarer:

 1. Bra att vara ute i god tid.
  Mariana

  SvarSlet
 2. Lutter lækre sager, Marlene. Det kunne da være, jeg skulle sende denne ønskeliste videre, hvis nogen spørger, hvad jeg ønsker mig :-)

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud alt sammen. Jeg lånte engang bogen 'Alt godt fra haven' på biblioteket, og den er bare god. Gavekort til planter går man jo heller aldrig fejl af.

  SvarSlet
 4. uuuhh, man får jo helt lyst til at købe en lille julepakke til sig selv....eller to ;o)
  God weekend
  Kh HElle

  SvarSlet
 5. Hej Marlene
  Ja men det er jo til os selv, det kan nu også være svært nok at finde på en ønskeseddel til mig selv. Men de andre vil jo ikke have ting til haven.
  Jeg plejer at gøre ligesom dig, købe det hele på nettet. Jeg hader at stå i kø i butikker. I år ønsker mine drenge ikke noget, siger de, så vi er enedes om et weekendophold i januar og kun små gaver. Det glæder jeg mig til og også til julen, hvor jeg har dem for mig selv, uden svigerdøtre. Måske den sidste jul samlet bare vi fem.
  Nu vil jeg lige kigge på linkene :-)
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 6. Hej Marlene. Uha. Jeg får også lyst til at købe noget NU. Jeg vil også lige studere nærmere og ønske mig noget! Tusind tak for dette indlæg.

  SvarSlet
 7. Tak for jeres kommentarer :-) Ja, man kan hurtigt blive fristet - suk :-)

  Lisbeth, det lyder som en god idé med et weekendophold og små julegaver i stedet for. Hæ, hæ, ja, kan godt se, at det er dejligt at have dine drenge for dig selv - uden svigerdøtrene ;-))

  Rigtig dejlig weekend til jer alle.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 8. Jeg ville ønske at min familie ikke var imod gavekort. For så ville jeg ønske mig et gavekort til Staudefeen. Det ville jeg helt sikkert få brugt meget hurtigt :-D

  SvarSlet
 9. Tak Hanne, det var da dejligt at høre :-)

  Ja, der er flere, som synes, at gavekort er lidt upersonlige. Jeg synes efterhånden, det er en god idé at give gavekort, da de fleste næsten aldrig har ønsker.....

  Rigtig dejlig weekend. Her på Nordfyn er der helt hvidt her til morgen.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 10. Se det var jo en dejlig list. Lige til at gå ombord i. Tak for den.

  God weekend - åbenbart med rimfrost
  Birgitte

  SvarSlet
 11. Kære Birgitte,

  Selv tak :-)

  Ja, det har været lidt koldt i nat, men dejligt i løbet af dagen :-)

  Fortsat god weekend.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 12. Tak for gode gaveideer. Ohhh adventsgaver..... det er lige mig :-)

  SvarSlet
 13. Tak for inspiration til ønskeseddelen, min ønskeseddel indeholder altid link og mine drenge køber gerne gaver på nettet og giver også gavekort det er helt perfekt:)

  SvarSlet
 14. Selv tak ;-)

  Ja, min ønskeseddel indeholder også altid links ;-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 15. Jeg køber også 95% af alle gaver på nettet efterhånden og dagens mislykkede forsøg på at købe en gave i en fysisk butik i dag bekræfter mig bare i, at dette er det fedeste, bedste og mindst stressende.

  SvarSlet
 16. De tage til fedtkuglerne er super skønne..ønske ønske :) :) :)

  SvarSlet
 17. Tak for jeres kommentarer :-)

  Jeg gider godt nok heller ikke købe i de fysiske butikker... men gør det selvfølgelig nogle gange. Og det er jo også synd, at jeg - og mange andre - tænker sådan, for rigtigt mange butikker lukker heletiden i øjeblikket, og det skyldes selvfølgelig også nethandlen.

  Rigtig dejlig dag til jer alle :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene