Bedpakker

I år kan du købe forskellige bedpakker hos Staudefeen - og spare lidt penge samtidig. En pakke rækker til 1 m2. Med i pakken får du et lækkert keramikplanteskilt fra Helle Nørby

I øjeblikket kan du købe disse bedpakker:



Gul-hvidt bed

Kontrastbed

Skyggebed

Sommerfuglebed

Spiseligt bed - der består af Immerbær (foto), jordbær 'Lambada', 2 forskellige rabarbersorter
og marokkansk mynte.

Se priser på hjemmeside (link øverst i indlægget) :-)









33 kommentarer:

  1. God idé - der er flere pakker som frister :o)
    Men jeg må hellere vente til der er lidt mere varme i luften og jorden ikke længere fremstår som beton :o)

    SvarSlet
  2. Det er nogle dejlige kombinationer du har lavet.
    Nu skal vi bare igennem februar, så kan vi forhåbentlig komme i jorden og plante.
    Det bliver så godt at komme igang igen.

    SvarSlet
  3. Efter en lang gåtur i sneen er det dejligt at blive mødt af mange blomster på din blog. Skyggebedet er jeg fascineret af; lidt skovagtigt i udtrykket, synes jeg. Den hvide Aster divaricatus har jeg allerede - fra Staudefeen plantet i efteråret. Nu glæder jeg mig til at se den blomstre.

    Kh Birgitte

    SvarSlet
  4. Skønne bedpakker... jeg er vild med sommerfuglebedet... det kan kun blive godt :o)
    Tak for inspiration...

    Ha en go dag...

    SvarSlet
  5. Ja, dem har jeg set. Virkelig genialt :o) og meget lækre pakker. Meeeeen, jeg er sådan en der gerne sammensætter selv :o)Men stor ros til dig for sammensætningerne - også fordi du skriver alt om blomstringstidspunkt og hvordan de skal sættes i bedet. Det er da udførlig hjælp til nybegynderen :o)

    SvarSlet
  6. Marlene, jeg så lige jeres "blog-snak" på den frodige have :o) Er det tænkeligt at du kan tage Geranium clarkei "Kashmir Green" hjem? Jeg er sikkert ikke den eneste som gerne vil have fingre i den :o)

    SvarSlet
  7. Tusind tak for jeres kommentarer :-) Er glad for, I kan blive inspireret - uanset om I selv vil sammensætte bede eller ej.

    Jeg har villet lave bedpakker i nogle år - hvert år faktisk, ha, ha - men har aldrig fået det lavet, men jeg kan mærke, at der er flere nybegyndere blandt mine kunder (i starten var det vist mest samlere, tror jeg), så jeg synes, at det ville være fint, hvis muligheden for at købe et færdigt bed er der. Den spiselige pakke er ret populær.

    Lavendelfryd, har lige mailet til en af mine leverandører ang. G. clarkei 'Kashmir Green', så må vi se, om vi er heldige. Det er dog langt fra alt, man kan få på denne tid af året (da vi jo bestiller barrodsplanter året før). Men du hører fra mig, når jeg har fået svar :-)

    Rigtig god aften til jer alle :-)

    Kh. Marlene

    SvarSlet
  8. Uha, det ser bare rigtig godt ud. Det er vist det man kalder for "guf" Det er nogle meget flotte kombinationer, hver pakke består af.

    SvarSlet
  9. Skønne kombinationer, Marlene :) Hvad med et bed, der blomstrede fra forår til efterår?
    Og Helles planteskilte er jo lækre og evige. Forestil dig dem lige i et par krukker med fx krydderurter...

    SvarSlet
  10. Tusind tak skal I have :-)

    Ja, jeg tænkte faktisk også på et bed, der blomstrer fra forår til efterår, men kom så til at se, at det gør de vist alle (fra juni - skyggebedet fra foråret). Nu prøver vi lige med disse, så kan det være, der kommer nye på senere :-)

    Jeg bruger pudsigt nok selv Helles skilte til mine krydderurter (i bede) - de passer perfekt dertil :-)

    Kh. Marlene

    SvarSlet
  11. Hej Marlene
    Ja jeg havde set dine fine bedforslag. Jeg har jo lavet hele mit staudebed om, så jeg skal lige se, hvad der kommer op. Jeg sender nok snart en bestilling til dig. Skal lige kigge igen.
    Kh
    Lisbeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Lisbeth,

      det lyder godt :-) Husk du også skal have nogle planter for de smukke postkort, jeg fik af dig.

      En anden ting - spørgsmål til jer alle; jeg kan se, at tidspunktet for kommentarerne står helt forkert her på siden, men jeg har mine indstillinger på tidszone København, som jeg altid har haft. Det var da underligt. Hvad står jeres på? (I kan se det under Indstillinger-Formatering)

      Kh. Marlene

      Slet
  12. Hej Marlene

    Det med tiden sker også for mig. Meget mærkeligt. Jeg sidder seriøst ikke og skriver midt om natten eller om formiddagen, men den sætter den særeste tid på. Mystisk system! Jeg er glad for at du har skrevet til leverandøren. Den er altså et totalt must-have og du er vel noget nær eneforhandler af den, hvis du kan skaffe den :o))

    SvarSlet
    Svar
    1. Lavendelfryd (Lene), altså mener du, at du også oplever underlige tidspunkter på din blog? For jeg har ikke rettet noget her, og det ser da vildt underligt ud - ved næsten, hvad jeg ellers skal rette det til.

      Jeg har fået svar fra leverandøren ang. Kashmir Green, og den er desværre udsolgt. Prøver dog lige en anden også.

      Kh. Marlene

      Slet
  13. Hej Marlene
    Jeg har selvfølgelig ikke glemt det, og tænkte at det lyder til at du får mange bestillinger, så jeg må nok hellere få bestilt inden du får udsolgt :o)Jeg kigger på det i morgen.
    Kh
    Lisbeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Lisbeth, jah... der kommer da nogle bestillinger, men der er ikke udsolgt endnu ;-))

      Underligt med tiden. Jeg så nemlig igår, at tidspunkterne på dine kommentarer var korrekte.

      Kh. Marlene

      Slet
  14. Min står også på gmt +1 København

    SvarSlet
  15. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  16. Rigtig fine bede! Jeg ville nok vælge det hvid/gule bed hvis det var mig der lige skulle have nye planter;-)
    K.Gro

    SvarSlet
  17. Hej Marlene

    Ja, der står totalt surrealistiske tidspunkter - som om jeg stiller uret for at lave blogindlæg klokken tre om natten eller noget i den retning. Og min tidsangivelse står altså korrekt, så nok er jeg havetosset, men jeg sidder altså ikke og laver blog-indlæg klokken skidt om natten. Tak fordi du forsøger med Kashmir Green. Nu sker der jo så det som altid sker: Når noget ikke kan fåes, så MÅ jeg have det :O)))

    Kh Lene

    SvarSlet
  18. Min kompliment for den gode idé og de virkelig fine sammensætninger. Så drømmer jeg mig lidt tilbage til min store staudehave, her på sandjorden er der desværre begrænsede muligheder - endnu!

    SvarSlet
  19. Tusind tak for jeres kommentarer :-)

    Gro, tak :-) Ja, det kunne jeg også forestille mig, at du ville :-) Jeg er også vild med lysegule-hvide bede. De er vanvittigt flotte, men ellers skal der helst være lidt farver på efter min smag :-)

    Lene, det er da underligt - det irriterer mig faktisk lidt, når der nu ikke er mulighed for at rette det....

    Jeg har spurgt 3 leverandører ang. Kashmir Green, og den er desværre udsolgt. Havde det på fornemmelsen, når vi nu er så langt henne. Hæ, hæ, ja, det bliver altid mere eftertragtet, når man ikke kan få det ;-)

    Susanne, tak ;-) vi har også en del sandjordher, og jeg kan også godt se, at stauderne ikke bliver så høje. Men det er nogle gange en fordel ;-)

    Rigtig god dag til jer alle :-)

    Kh. Marlene

    SvarSlet
  20. Hej Marlene

    Så må du i ly af mørket snige dig ned til Marie-Louise og grave nogen op i hendes have :o)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hæ, hæ, ja :-)

      Nah, har selv haft den i mange år, men forrige år solgte jeg jo ud af alle mine moderplanter (havde en samling på ca. 300 forskellige), så det er kun få geranier, jeg gider have i haven nu.

      Jeg kan dog altid få den hjem som småplanter i juni, så de er klar i sensommeren....

      Kh. Marlene

      Slet
  21. Så er det en aftale og jeg holder dig op på det :o)) jeg MÅ eje den geranie. Så af stig afsted med en bestilling til din hemmelige blomsterpusher, så jeg kan vælte mig i Kashmir Green :o)

    Kh

    Lene

    SvarSlet
  22. Nu frister du godt nok igen ;-)
    Pangfarverne er lige mig for tiden, og den der næsten sorte knopurt er kommet på indkøbslisten.

    SvarSlet
  23. Lene, jeg har bestilt den idag - er dog ikke så meget for at få så mange hjem (som man altid får, når det er småplanter), for den er som sagt ikke nem at overvintre i potter. Vi får se, hvor mange der bliver solgt ;-)

    Ina, ja, pangfarver er bestemt også mig :-)

    Kh. Marlene

    SvarSlet
  24. Hej Marlene. Du er en stjerne :O) Så hvor mange skal jeg så aftage og hvornår er de klar? :O)) Nu har jeg jo lokket dig i uføre. Men den er virkelig væk allevegne. Ingen ligger inde med den og jeg får ikke noget svar fra hende Marie-Louise linkede til forleden. Jeg vil da så også hellere købe dem hos dig, det er ikke nogen hemmelighed :o)

    Kh.

    Lene

    SvarSlet
    Svar
    1. Lene, jeg har nu ikke fået svar fra dem, men de plejer at have dem som småplanter - man skal tage min. 100 stk. hjem, når det er småplanter, men jeg forventer ikke, du køber så mange ;-)

      Har lige checket linket, som Marie-Louise har lagt ind. Kan se, at det er Kirsten Lyng (som jeg kender). Hun har sikkert travlt med efterveerne af Geranium bogen, som er var med til at lave :-)

      Kh. Marlene

      Slet
    2. Lene, jeg har lige hørt fra leverandøren, og også småplanterne er udsolgt. Det er også lige sent nok at bestille dem, selvom det er til juni måned. Skal nok sige til, hvis jeg støder på dem hos andre leverandører.

      Kh. Marlene

      Slet
  25. Hej Marlene. Aaaarrrgghhhhhhh, det kan ikke være rigtigt. Lene fem år sætter sig nu resolut iklædt trutmund midt på gulvet og mumler i en lang køre "mig vil ha'" mens hun kigger sært bebrejdende på Staudefeen!!! Og lille Lene på fem år stopper ikke før hun får sin geranie! Tigge tigge plage........bare en lille bitte undselig Kashmir Green. Hvor svært kan det være for en fe, om jeg må spørge? Askepot fik altså en hel karet med lakejer og kusk ud af et græskar og en håndfuld mus. Så sving dog tryllestaven og sig efter mig "Salakadula magica boola bibbedi bobbedi boo....."

    SvarSlet
    Svar
    1. Hæ, hæ, ja det er ærgerligt, men de færreste ved, at vi - os planteskoleejere - bestiller planter allerede fra juni året før, for ellers er så godt som alle udsolgt, når vi når november-januar....

      Hi, hi, ja, jeg skal prøve at svinge tryllestaven ;-)

      Kh. Marlene

      Slet
  26. Yup, do the magic :o))

    Lille Lene smiler stort og venter pænt.....så længe det varer.

    SvarSlet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene