Drømmer du om forår?

Det gør vi i hvert fald. Sne, sne og atter sne. Vi er nærmest ikke kommet over sidste vinter, før end den nuværende startede - og et koldt forår og kold sensommer gjorde det jo ikke bedre.....

MEN nu tør sneen, og vi drømmer selvfølgelig om at se de mange skønne æbletræer, vi har på vores grund, i blomst. Eller de smukke juleroser, der ikke har haft en chance for at blomstre - nu må de vise deres pragt, så vi kan blive mættet en smule med farver og dufte :-)

 Åh ja, kan du dufte dem? Der er ikke noget bedre end duften af æbleblomster - SÅ er foråret altså kommet.

Senere drømmer vi så om de mange æbler, der skal laves til saft, æbleflæsk, mos osv. Ummm....

Vores parkeringsplads er omgivet af sorten 'Discovery' - gamle træer, der er blevet beskåret hvert år, så de fremstår lave og nemme at plukke fra.

Vi fik dem fra plantagen, der lå ved vores grund (desværre ikke vores) - den er desværre blevet nedlagt.

Vi fik også en del 'Elstar', nogle få 'Gloster' og 'Rød Ingrid Marie'. Derudover har vi selv købt flere gamle sorter, som interesser os meget (især mig, Marlene :-) ).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene