Design din have med højbede

- er titlen på Nina Ewalds nye, inspirerende bog om forskellige typer højbede i haven.


© Nina Ewald


Bogen viser og beskriver alle tænkelige højbede udført i forskellige materialer med indhold, der spænder fra køkkenurter til stauder. 


© Nina Ewald


Jeg sidder her med en virkelig skøn udgivelse, der rent grafisk gør bogen overskuelig, og Nina Ewald skriver på en fængslende, humoristisk og letlæselig måde, så man ikke trættes af de vigtige informationer om opbygning og tilplantning af højbedene. 


© Nina Ewald

Bogen skorter ikke på billeder, som kan give en idé til, hvordan du selv kan udforme dine højbede. Der er højbede til land- og byhaven - og den midt imellem!


© Nina Ewald


Anvendelsen af højbede er ikke nyt for mig. Jeg har haft højbede i haven i 16-17 år efterhånden, men det har altid været de helt enkle i træ, og i starten blev de udelukkende brugt i køkkenhaven. Det gør de ikke mere (har faktisk ikke højbede i min nuværende køkkenhave). Nu bliver de specielt anvendt til stauder og sommerblomster, og i øjeblikket er vi ved at etablere nye højbede af jern, hvor vi har valgt en nem og smuk løsning fra Land Højbede. Mere om dette senere. 


© Nina Ewald

Nina Ewald har med denne bog fingeren på pulsen, idet hun netop har ramt det rette tidspunkt med sin udgivelse, der beskriver den trend, der på kort tid har bredt sig fra offentlige haver og institutioner til den almindelige parcelhushave.  

Jeg kan bestemt anbefale bogen, der på ingen måde bliver kedelig midtvejs i læsningen! Tekst, billeder, tegninger og opbygning af bogen går op i en højere enhed. 

Du kan købe bogen her:

De fine klistermærker med havemotiver kan købes hos www.havegalleriet.dk, der også har egnede haveredskaber til dine nye højbede. 
2 kommentarer:

  1. øj, jeg er da vild med de klistermærker til mine elskede bøger ....... der er vist lige en ting til ønskesedlen dér.

    SvarSlet
  2. Great looking web site. This has been quite helpful. Thank you so very much for this valuable information continue your web page and good luck, we at Addhunters shifted this service to a level much higher than the broker concept. So, if you’re willing to buy a property in Qatar in terms of investment or moving to a new home, here are some perfect options for you. You can see more details please visit our web site. Property for sale Property in lusail qatar

    SvarSlet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene