Fyldte påskeklokker til kun 85 kr.......

...... sælger vi på torsdag og fredag, hvor vi har åbent her i planteskolen på Tvedslundvej 9, Holse, 5471 Søndersø (dog ikke i Søndersø, men 4  km uden for Brenderup). De resterende påskeklokker lægges derefter på hjemmesiden til normalprisen på 100 kr.

Vi har åbent fra kl. 10-15 begge dage. 
Som noget nyt har kan du nu købe smukke rustikke og meget holdbare planteskilte i (gammelt) skifer, der er noget af det mest trendy i haven lige nu. Du kan skrive med en hvid PAINT MARKER (som vi også sælger) eller med kridt, hvis du skal bruge planteskiltene i drivhuset. Se mere her.

 Som du kan se, findes de i to størrelser....
Håber, vi ses! Du kan købe alle de nye stauder, krukker og haveudstyr :-)
6 kommentarer:

 1. Ønsker jer et rigtig godt påskesalg, mon ikke det fine tilbud, vil lokke mange afsted. Nogle usædvanlig fine planteskilte, der ligefrem vil pynte ved enhver plante.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anette - det håber jeg også :-)

   Kh. Marlene

   Slet
 2. Smarte skilte.... er også vild med de ex libris fra Havegalleriet, som du tidligere har vist...... og jordbærrene........ ak, skade at Fyn - ligge skal - så langt herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, du må flytte til Fyn - det er her, de gode butikker er ;-) He, he...

   God påske.

   Kh. Marlene

   Slet
 3. Vi ses desværre ikke, men jeg håber at I får en god dag med masser af rykind - det er ihvertfald værd at køre efter de lækre påskeklokker og skiltene er heller ikke at kimse af:)
  God påske

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, Listbeth - her har været mange kunder i dag :-)

   God påske til dig også :-)

   Kh. marlene

   Slet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene