Forsøg med gulerødder

I år såede jeg gulerødder i køkkenhaven, som jeg plejer (sorten 'Black Dragon' vistnok), men noget nyt skulle prøves; jeg havde fundet nogle gamle cementrør, som i sig selv er ret smukke, og i dem skulle der sås gulerødder. Vi har i forvejen peberrod plantet i et større cementrør.

På billedet ses, hvordan gulerødderne til venstre sået i køkkenhavejorden ser ud lige nu, og til højre de lange flotte rødder fra cementrørene. For det første er gulerødderne til venstre ved at smårådne, og for det andet er de brede og flækkede (har nok sået dem et sted, hvor jeg ikke lige har fået gennemarbejdet jorden grundigt). Dette er ikke tilfældet med gulerødderne i rørene - ingen af delene. Det er så lidt en udfordring at få dem UD af rørene!!! Jeg tænker, at et mælkebøttejern må være sagen.
Vi har stadig blomsterkarse/tallerkensmækker i køkkenhaven også. Den bruger jeg meget. Elsker smagen. Bruger den i sandwich eller laver tallerkensmækkerpesto efter Birgitte Hasholts opskrift.  Men det skal plukkes/bruges hurtigt, for får vi lidt frost, klasker blomsterkarsen helt sammen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene