Det er stadig vinter....

Hvis I altså skulle have glemt det. Koldt er det igen, frosten har bidt sig fast i græs, planter og træer, og de små søer er igen frosset til.

Uanset hvor meget vi længes efter foråret, er der ikke andet at gøre end at nyde de smukke scenerier, som både frosten og det klare vintervejr trods alt giver. Snart får vi travlt udenfor, så lad os nyde, at der stadig er tid til at planlægge, kigge i frøkataloger og på netplanteskoler (!)... og til at læse skønne havebøger.

Dekorative træstammer i et tæppe af is
Fordriv vintertiden med dejlige havebøger - her er et forslag

6 kommentarer:

 1. Så vist du talar!
  Det är bara Januari ännu.. fast man längtar ju ändå!

  SvarSlet
 2. Ja, mon ikke ;-)

  Har netop skrevet på DIN blog - ha, ha. Lækker thai mad :-)

  SvarSlet
 3. Brrrrr......det må du nok sige....var lige ude for at hente mit såmuld ........deaply frosen :0)

  32 bud på et staudebed.....absolut ikke dårligt - bliver konstant fristet i dette univers ;0)

  Hav en rigtig dejlig frossen Fredag :0)

  Solhatten:0)

  SvarSlet
 4. Hej Solhatten :-)

  Ja, det kan jeg næsten forestille mig. Jeg har også droppet at fylde potter med pottejord (så de er klar, når barrodsplanterne kommer).

  En virkelig dejlig bog, som jeg kan anbefale - der er stor inspiration at hente :-)

  Tak i lige måde - og god weekend :-)

  Mange hilsner

  Marlene

  SvarSlet
 5. En dag som i dag er der ikke meget at klage over. Høj solskin og rimfrost er slet ikke så ringe. Heller ikke til at sidde med en god havebog og et frøkatalog.

  Du spurgte til min timian. Billedet snyder for i virkeligheden er det en ganske lille plante, som er ikke er mere end et par år gammel. Det er en ganske almindelig timian. Blandt alle de dufte timian udsender synes jeg, at der er en undertone af lakrids, som forstærkes når den bruges i/til the. Her træder smagen af lakrids også frem.

  Og, tak for tippet om den gamle gartner. Det vil jeg da bestemt skrive mig bag øret. Hentede lige lidt vintersar (og timian) til aftensmaden for lidt siden.

  God weekend
  /Birgitte

  SvarSlet
 6. Hej Bigitte :-)

  Tak for svar.

  Ok, det kunne godt være, at der fandtes en speciel timian med lakridsduft, for så måtte jeg da have sådan en :-) Men timianen HAR en helt fantastisk duft og kan bruges til så meget.

  Lyder godt med aftensmaden :-)

  Tak og god weekend til dig også :-)

  Mange hilsner

  Marlene

  SvarSlet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene