En naturlig sommerbuket i bedet

Sommer, sommer, hvor er du??? Vi vil have sommer nu!!!!

Nå ja, den kommer vel på et tidspunkt. Når jeg ser på nedenstående billede, længes jeg endnu mere efter varmen og de smukke blomster som her på billedet - stauder og enårige i en smuk symfoni, der kun kan gøre én glad.

Det minder mig om, at jeg vist skal have fundet ud af, hvilke sommerblomster jeg skal bestilt. Mon ikke det er på tide........ Der skal i hvert fald bestilles lathyrus, solsikker, levkøj, Zinnia (får dem måske nok fra min mor igen i år - håber jeg) og løvemund. De smukke blå og lilla kornblomster har allerede selvsået sig, så der kommer masser i år.

Hvilke har du bestilt?

Geranium 'Jolly Bee', Geranium 'Dragon Heart', Dild 'Vierling', Lathyrus 'Mollie Rilestone'
og koriander i tæt omfavnelse

3 kommentarer:

 1. Hvor er det fint! Det gode ved årstiden er, at vi kan svømme væk i drømme om dejlige bede og alt det nye, de skal fyldes med. På den måde bliver vinteraftener foran brændeovnen både hyggelige og fornuftigt tidsfordriv.

  Kh
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Så kommer man pludselig i sommerdrømmehumør af det skønne billede. Jeg har bestilt, solsikke, tagetes, zinnia, irlands klokke, skælhoved, klokkeranke, lavendel, antirrhinum, aster, blomsterkarse, rudbeckia - alle i hvide, lysegule og grønne farver. Og meget mere end det.... hvordan jeg får plads i et lille drivhus + forspiring inden for med plantelys, jeg aner det ikke, men håber på det bedste :-) Kolde forårshilsener fra Karin

  SvarSlet
 3. Hej Karin :-)

  Dejligt med din hilsen.

  Det bliver da rigtigt flot med dit sommerflor. Ja, jeg ved heller ikke helt, hvordan jeg får plads herinde, når der skal forspires ;-)

  Jeg har også bestilt solsikker - Vanilla Ice og Italian White - den hvide klokkeranke, cosmos (Daydream), mørk blomsterkarse (har taget frø af den lysgule fra sidste år - 'Milkmaid'), flere ærteblomster, og så plejer jeg at få en del asters + zinnia fra min mor.

  Der bliver nok at så her til foråret!

  Kh. Marlene

  SvarSlet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene