Et "spring-shot" til dig :-)

Det er iskoldt, og vi har igen fået sne. Så kan man altså godt trænge til et kraftigt forårs-input, så det får du lige her i kraft af løgblomster og stærke forårsfarver. Billederne er taget på en messe i Essen.


Masser af løgblomster i én pærevælling - matchende farver? Nah.... måske ikke, men man kan næsten kun blive glad af farverne.

Her er Amaryllis, tazetter, narcisser, hyacinter, tulipaner og iris. Og en lille Eranthis er der vist også i bunden af billedet.

Og så krydser vi fingre for et tidligt forår, ikk´?


4 kommentarer:

 1. Tidligt forår? Jo, - det er vi vist rigtigt mange, der har ønsket os. Og vi lever i håbet endnu, men jeg har ærligt talt mistet troen en smule. Men skønne billeder - Forårsbilleder må gerne være knald-kulørte :)

  SvarSlet
 2. Dejlige billeder Marlene. Det må være kunsten på denne årstid - ikke at glæde sig for tidligt! Til gengæld kan vi havemennesker lune os ved frøindkøb og tanken om kommende sæsons spækkede bede.

  Kh Birgitte

  SvarSlet
 3. Lad os i det mindste håbe på, at vi ikke får så sent forår som sidste år :-/

  Ja, dejligt, at man kan vinterdrømme om skønne bede og blomster imens :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 4. Åhh vad härligt!!! Massa GLAD-blommor!

  SvarSlet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene