Fuglen er fløjet.....

og måske begivet sig sydpå i arrigskab og skuffelse over denne kolde vinter?

I hvert fald var denne smukke rede fyldt med sne forladt - den lå i en rosenbusk - så fint og perfekt udformet.

6 kommentarer:

 1. Men snart är det vår igen!!!
  Och nya fåglar kommer tillbaka!
  Väntar på Ranuncules ficaria inlägget!!!!
  Linda

  SvarSlet
 2. Og med våren fuglesang : ) Den er der ikke så meget af lige nu, for kun få fugle synger om vinteren. Men mine to yndlinge i haven - gærdesmutten og rødhalsen - er en undtagelse, dem kan man høre på denne årstid.

  Kh Birgitte

  SvarSlet
 3. Ja, I har ret; snart er det vår igen :-) Og fuglene er såmænd allerede begyndt at synge, synes jeg. Rødhalsen har vi også - den er så smuk. Min yndlingsfugl er dompappen, men den ser vi sjældent hos os.

  Linda, jeg har ikke glemt indlægget om Ranunculus ficaria ;-))) Faktisk tænkte jeg på det den anden dag, men underligt nok har jeg ikke så mange billeder igen - måske kun af 5-6 forskellige sorter. Men det er selvfølgelig bedre end ingenting ;-) Jeg troede faktisk, at jeg havde en del flere.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 4. Hvor er den fin med sneen og lidt mos rundt omkring. Glæder mig til forår og fuglesang.
  Annette

  SvarSlet
 5. Smukt......forstår den så godt den lille fugl - brrr, og kulden bliver ved......men mon ikke den snart vender næbet hjem ad igen - jeg tror det - for med sådan en lækker sommerbolig er det da ikke til at lade være :o)

  SvarSlet
 6. Det må vi håbe :-)

  For uhhh... hvor er det da koldt. Har stået ude og sået en del stauder og to-årige i dag. Det var koldt!!!!

  SvarSlet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene