Kurser hos Staudefeen

I år kan vi tilbyde forskellige kurser... Ligesom sidste år har vi betonstøbningskurser (læs evt. artiklen om betonstøbning hos Staudefeen i juliudgaven af Jeanne d'Arc Living), og som noget nyt tilbyder vi i samarbejde med MP Havedesign et staudekursus, hvor du lærer at dele, frøså og stiklingeformere.


2. august kl. 10-15: 

Betonstøbning, begyndere:

(Klik på linket for yderligere info)... du lærer at støbe trædesten og fuglebad med tallerken. Du får begge dele med hjem samme dag, da der laves trækasser til formålet.


20. september kl. 10-16:

Betonstøbning, for lettere øvede (udvidet):

(Klik på linket for yderligere info)..... vi støber en bordplade/afsætningsplade - evt. med mønster eller mosaik - og et minimalistisk retangulært fuglebad med kakkel.

Desuden info om frostsikring af din beton og polering af samme.

Du får det hele med hjem samme dag, da der laves kasser til formålet.27. september kl. 10-13:

Staudekursus; såning, deling og stiklingeformering:

(Klik på linket for yderligere info)..... i samarbejde med Marie-Louise Veber Paustian fra MP Havedesign, afholder vi et kursus, hvor du lærer at dele og så stauder, og du får info om stiklingeformering. Du får både delte stauder og såede frø med hjem.

Ydermere info om frøægte stauder, og de typer, der skal sås, når frøene er helt friske, fremtrædende stauder på Chelsea Flower Show samt trendy stauder pt.

Håber, vi ses!


4 kommentarer:

 1. Hvor er det livsbekræftende for en gammel havekone som mig at se, at du arrangerer kurser for en ny generation af plantenørder.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig kommentar, Marie - tak :-)

   Kh. Marlene

   Slet
 2. Hej Marlene
  da jeg så dit indslag ærgede jeg mig lidt for det så jo meget fedt ud med dette kursus. Nu hvor jeg tilfældigt købte Jeanne d`Arc Living i går og læste den flotte artikel om jeres beton kursus. Så ville jeg godt nok ønske, at jeg havde deltaget. Det er nogle super flotte ting der blev lavet der!
  Knus Gro

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Gro :-) Vi har dog også kurser i år :-)

   Kh. Marlene

   Slet

Dejligt, at du giver dig tid til at skrive en kommentar - tak :-)

ALLE kan skrive en kommentar - har du ikke en af de nævnte konti, vælger du bare "Anonym" eller "Navn" (har du ikke en webadresse, lader du feltet stå tomt).

Husk at tilmelde dig svar via email (nederst), da jeg altid besvarer din kommentar og ofte stiller spørgsmål :-) (dette er kun muligt, hvis du er logget ind på en af de nævnte konti).

Alle gæstebloggere får videresendt din kommentar.

Mange hilsner

Marlene